050 288 400 info@aanhangwagenadvies.be

Polyester

Deze trailer combineert functionaliteit met een tijdloos design. De polyester voorpunt vormt samen

Humbaur
Maximus 2700

Humbaur Maximus 2700

De eersteklas versie van onze massieve poly-serie voor twee paarden met een opmerkelijk zelfbewust optreden. Het begint al bij het chassis. De Maximus rijdt standaard op het EquiDrive© PLUS chassis met afzonderlijke wielophanging en wielschokdempers. Uw paard zal de rustige en veilige rijervaring weten te waarderen. Als u de zadelkamerdeur opent, draait deze automatisch licht met gasveren open. Een blik naar binnen maakt het duidelijk: In de reusachtige zadelkamer kunt u alles onderbrengen, wat u altijd al hebt willen meenemen. Afneembare voedertroggen verzorgen uw paarden onderweg en vergemakkelijken het voederen. De hele opbouw van GVK is zichtbaar aerodynamisch vormgegeven. Zo combineert de Maximus 2700 een luxueuze uitrusting met intelligente techniek.

Atec
Olympialine Polyester

Atec Olympialine Polyester

De Olympialine is een volledig polyester paardentrailer en is standaard uitgerust met 2 grote verzorgingsdeuren en een Alu-Protec kunststof vloer voor een uitzonderlijk groot gebruiksgemak. Het unieke symmetrische design en de gebruikte materialen maken van de Olympialine een chique verschijning. De solide constructie en het uitgekiende ontwerp zorgen voor optimale veiligheid. Naast de al zeer complete standaard uitvoering is de trailer uit te breiden met talloze opties. Op de marathonuitvoering, met zijn extra lange dissel met wielgoten, kunt u veilig en gemakkelijk een koets of sulky transporteren. De Olympialine is standaard voorzien van diverse accessoires en is leverbaar in de kleuren wit, zwart glitter en zilver metallic.

Humbaur
Pegasus

Humbaur Pegasus

Humbaur
Pegasus 2700

Humbaur Pegasus 2700

Twee paarden weldadig op reis: Met het innovatieve EquiDrive© PLUS chassis biedt de Pegasus 2700 een zeer veilige wegligging en eersteklas rijcomfort. Uw paarden staan veilig op een 8 mm dikke rubberen vloer, gescheiden door een zachte PVC-wand. Een achter- en een borststang geven houvast, beide zijn gepolsterd en kunnen aan de lichaamsgrootte worden aangepast. Via een rubberen mat met antisliplaag op de oploopklep kunnen uw paarden bij de bestemming de Pegasus 2700 moeiteloos en zonder weg te glijden verlaten. De Pegasus is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, zilver, donkerblauw, donkergroen, purperrood, rood, citroengeel met glanzend metallic afgewerkt oppervlak en in wit. U kunt niet kiezen? Bestel deze in twee kleuren.

Atec
Regency Polyester

Atec Regency Polyester

De Regency is het topmodel uit de paardentrailerrange van Atec. Deze volledig uit onverwoestbaar polyester samengestelde paardentrailer met een body uit een geheel is met zijn afmeting van 460 x 225 x 280 cm de ruimste trailer uit ons assortiment. Het symmetrische ontwerp voorziet standaard in 2 grote deuren met 3-puntssluiting en een zeer ruime zadelkamer. De schokbrekers en de in het speciaal ontworpen chassis geïntegreerde assen zorgen voor een optimale wegligging. De Regency is standaard voorzien van vele accessoires en is leverbaar in wit, zwart glitter en zilver metallic.

Sirius
S75 Poly

Sirius S75 Poly

Revolutionair in design

Een unieke lijn van paardentrailers die niet vergelijkbaar is met andere trailers die momenteel beschikbaar zijn in de markt.

Bijzonder ruim

De trailer heeft zeer ruime afmetingen, en een grote ruimte voor de borstbuis waardoor het paard maximaal kan ontspannen gedurende de rit. Grote instap-/zadelkamer deur.

Maximaal gebruikersgemak

Deur/klepcombinatie voor eenvoudig laden en multifunctionele inzet van de trailer. Speciale verticale ondersteuning aan de voorzijde voor het weg-geleiden van de verticale krachten bij de borstbuis.

Optimale veiligheid

Een trailer gemaakt door Sirius is herkenbaar aan het robuuste design en ontwikkeld voor een optimale veiligheid voor u en uw paard.

Humbaur
Zephir

Humbaur Zephir

Evenwichtige proporties en een breed kleurenpalet voor poly-kappen en zijwanden: Als u ook bij uw paardentrailer waarde hecht aan een apart design, zal de Zephir©-serie u overtuigen. Ons poly-dak ziet er niet alleen goed uit. Het kan ook zeer gemakkelijk worden gereinigd. Behalve de eis aan het design komt ook de veiligheid niets te kort. Behalve het standaard EquiDrive© chassis kunt u ook de EquiDrive© PLUS kiezen. Zeer veiligheidsbewuste chauffeurs kiezen bovendien onze optionele, technologisch innovatieve, rijdynamische regeling, het ETS-systeem voor voertuigen met 2700 kg totaalgewicht.

Humbaur
Zephir AERO

Humbaur Zephir AERO

Twintig procent meer ruimte in de zadelkamer is natuurlijk een uitspraak. Het attractieve voorkomen van de Zephir© AERO is echter een esthetische bekentenis. Met deze paardentrailer kunt u zich overal laten zien. Maar zijn schoonheid is geen doel op zichzelf. De aantrekkelijke AERO-bug vermindert bovendien uw brandstofverbruik. Verder heeft de designtrailer alles, wat het dagelijks leven met een paard op reis aangenamer maakt: Getinte ramen en openingen voor licht en lucht in de binnenruimte, een tweede deur naar de zadelkamer, het ruimtelijke EquiSpace© concept en het EquiDrive© chassis - zodat uw paard alleen goede ervaringen met uw reizen heeft.