050 288 400 info@aanhangwagenadvies.be

Paardentrailers Humbaur

Wij weten dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een degelijke en veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en minder risico. Uw paard zal beter presteren als het transport aangenaam is verlopen.

Humbaur
Pegasus

Pegasus

Humbaur
Zephir

Zephir

Evenwichtige proporties en een breed kleurenpalet voor poly-kappen en zijwanden: Als u ook bij uw paardentrailer waarde hecht aan een apart design, zal de Zephir©-serie u overtuigen. Ons poly-dak ziet er niet alleen goed uit. Het kan ook zeer gemakkelijk worden gereinigd. Behalve de eis aan het design komt ook de veiligheid niets te kort. Behalve het standaard EquiDrive© chassis kunt u ook de EquiDrive© PLUS kiezen. Zeer veiligheidsbewuste chauffeurs kiezen bovendien onze optionele, technologisch innovatieve, rijdynamische regeling, het ETS-systeem voor voertuigen met 2700 kg totaalgewicht.

Humbaur
Zephir AERO

Zephir AERO

Twintig procent meer ruimte in de zadelkamer is natuurlijk een uitspraak. Het attractieve voorkomen van de Zephir© AERO is echter een esthetische bekentenis. Met deze paardentrailer kunt u zich overal laten zien. Maar zijn schoonheid is geen doel op zichzelf. De aantrekkelijke AERO-bug vermindert bovendien uw brandstofverbruik. Verder heeft de designtrailer alles, wat het dagelijks leven met een paard op reis aangenamer maakt: Getinte ramen en openingen voor licht en lucht in de binnenruimte, een tweede deur naar de zadelkamer, het ruimtelijke EquiSpace© concept en het EquiDrive© chassis - zodat uw paard alleen goede ervaringen met uw reizen heeft.

Humbaur
Pegasus 2700

Pegasus 2700

Twee paarden weldadig op reis: Met het innovatieve EquiDrive© PLUS chassis biedt de Pegasus 2700 een zeer veilige wegligging en eersteklas rijcomfort. Uw paarden staan veilig op een 8 mm dikke rubberen vloer, gescheiden door een zachte PVC-wand. Een achter- en een borststang geven houvast, beide zijn gepolsterd en kunnen aan de lichaamsgrootte worden aangepast. Via een rubberen mat met antisliplaag op de oploopklep kunnen uw paarden bij de bestemming de Pegasus 2700 moeiteloos en zonder weg te glijden verlaten. De Pegasus is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, zilver, donkerblauw, donkergroen, purperrood, rood, citroengeel met glanzend metallic afgewerkt oppervlak en in wit. U kunt niet kiezen? Bestel deze in twee kleuren.

Humbaur
Maximus 2700

Maximus 2700

De eersteklas versie van onze massieve poly-serie voor twee paarden met een opmerkelijk zelfbewust optreden. Het begint al bij het chassis. De Maximus rijdt standaard op het EquiDrive© PLUS chassis met afzonderlijke wielophanging en wielschokdempers. Uw paard zal de rustige en veilige rijervaring weten te waarderen. Als u de zadelkamerdeur opent, draait deze automatisch licht met gasveren open. Een blik naar binnen maakt het duidelijk: In de reusachtige zadelkamer kunt u alles onderbrengen, wat u altijd al hebt willen meenemen. Afneembare voedertroggen verzorgen uw paarden onderweg en vergemakkelijken het voederen. De hele opbouw van GVK is zichtbaar aerodynamisch vormgegeven. Zo combineert de Maximus 2700 een luxueuze uitrusting met intelligente techniek.

Humbaur
Single

Single

Zo begint een goede reis voor uw merrie en veulen: Via de met een mat van granulaat bedekte achterklep komen uw paarden zonder glijden in de Single. De laadhoogte van de wagen is zo laag dat de klep aangenaam vlak naar de binnenruimte leidt. Daar zorgt een verstelbaar en getint buitenraam voor voldoende licht zonder te verblinden. Een uitgekiend windschot laat frisse lucht binnen en voorkomt tocht tijdens de rit.

Humbaur
Balios SPIRIT

Balios SPIRIT

Humbaurïs goedkoop toegang in de hout-poly paardentrailer klasse. De nieuwe Balios SPIRIT vertegenwoordigt uitstekende relatie prijs-prestatie. Omdat het de hoogste kwaliteit voor de beste prijs biedt. Zoals met de hele nieuwe Humbaur paardentrailer lijn trekt ook de Balios SPIRIT alle blikken. De a?rodynamisch gevormde aanhangwagens tijdloos chic en houdt eeuwig, dank zij de waterdicht verlijmd en bekleed met UV-bestendige kunststof houtbouw. Aluminium randen en thermisch verzinkt staal zorgen voor een lange levensduur en stabiliteit op de weg.

Humbaur
Balios

Balios

Zo voelt uw paard zich ook goed op reis: Met het nieuwe ruimtelijke EquiSpace© concept heeft uw paard een maximale bewegingsvrijheid bij maximale veiligheid. De gepolsterde en voorgevormde borst- en achterstangen kunnen nauwkeurig in de lengte en hoogte worden versteld. Een rustige rijbeleving wordt gegarandeerd door het EquiDrive© chassis dat wij sinds korte tijd ook in een volledig uitgeruste PLUS-variant aanbieden. De houten opbouw van de Balios© heeft een zeer gemakkelijk te reinigen poly-dak. Door zijn moderne concept is de Balios© de ster van onze houten poly-trailers.

Humbaur
Balios AERO

Balios AERO

Nooit zag geavanceerde techniek er beter uit. De AERO-bug geeft de Balios© paardentrailer een uniek, elegant voorkomen. De gestroomlijnde vorm verlaagt het verbruik en cre?ert in de zadelkamer zelfs 20% meer bergruimte. Technologie?n uit de caravanproductie voegen de elegante toegangsdeuren vlak in de opbouw in. Een tweede deur biedt een extra gemakkelijke toegang naar de zadelkamer. Natuurlijk verwent ook de Balios© AERO uw paard met het EquiDrive© chassis en ons ruimtelijke EquiSpace© concept. Zodat uw paard altijd veilig en uitgerust aankomt.