050 288 400 info@aanhangwagenadvies.be

Kippers

Het echte werkpaard uit de stal is onze driezijdig kipper. Met zijn stalen vloer uit 1 geheel stelt onze kipper u in staat efficient zand, grind en andere bulkgoederen te vervoeren. Voeg de optionele bladrekken toe en het is dé perfecte compagnon voor elk tuinbedrijf.

Atec
Kipper K23

Atec Kipper K23

Wilt u een solide aanhangwagen? Atec heeft ruime keuze in bakwagens, gesloten bakwagens, plateauwagens, kippers en autotransporters. Al decennia lang staan onze aanhangwagens bekend om hun degelijke kwaliteit, superieure rijcomfort en lange levensduur.

Humbaur
Loady achterwaartse kipper

Humbaur Loady achterwaartse kipper

met zijn compacte afmetingen en hoogwaardige materialen slaat deze achterwaartse kipper een goed figuur bij dagelijks gebruik. Een bijzonder kwaliteitskenmerk is de plaatstalen brug die uit één gegalvaniseerd stuk is vervaardigd zoals bij zijn grote broers de Garant en HTK. Waar vindt u dat anders in deze klasse?

Humbaur
 Garant 1800 enkelas driezijdige kippers

Humbaur  Garant 1800 enkelas driezijdige kippers

Onze Garant verlegt de kwaliteitsnormen in zijn klasse. Zijn componenten zijn volledig in een dompelbad gegalvaniseerd. De bodem van de kantelbrug is uit ??n stuk vervaardigd. U kunt ze zo nodig met oprijrails uitbreiden en deze in zijn plankenschacht opbergen. Daarmee is de Garant bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het transport van kleinere bouwmachines. U krijgt deze met een of twee assen, als achterwaartse kiepauto of driezijdige kiepauto, maar altijd in een uitstekende kwaliteit. Met zijn compacte afmetingen bewijst deze vooral in de landschaps- en tuinbouw en in de bouwnijverheid goede diensten.