050 288 400 info@aanhangwagenadvies.be

Dubbelas aanhangwagens

Bakwagens staan garant voor vele zorgeloze kilometers transport. Voor alledaags transport kunt u kiezen voor een ongeremde bakwagen. Voor grotere gewichten biedt ons assortiment een geremde enkelassige bakwagen en als u een echt werkpaard nodig heeft, bieden onze tandemassers et een draagvermogen tot 2700kg de oplossing.

Atec
Bakwagen tandem-as geremd EB2

Atec Bakwagen tandem-as geremd EB2

Wilt u een solide aanhangwagen? Atec heeft ruime keuze in bakwagens, gesloten bakwagens, plateauwagens, kippers en autotransporters. Al decennia lang staan onze aanhangwagens bekend om hun degelijke kwaliteit, superieure rijcomfort en lange levensduur.

Humbaur
HA-Aluminium

Humbaur HA-Aluminium

met deze dieplader kunt u bouwmateriaal, bouwmachines, tuingereedschap of wat u maar wilt gemakkelijk transporteren. Onze HA dieplader kunt u uitrusten met veelzijdige toebehoren voor divers gebruik. Door zijn constructie is stabiliteit en duurzaamheid gegarandeerd. De boordwandframeconstructie is vervaardigd uit stevige aluminium profielen. De bodemplaat bestaat ui meervoudig watervast gelijmd hout, 15 mm dik, en is uitgerust met een slipvaste laag. De 6 sjorbeugels in de zijwanden zetten uw de lading optimaal vast. Iedere sjorring heeft een trekkracht van 400 kg en is door Dekra gekeurd.

Humbaur
HD 2 Asser

Humbaur HD 2 Asser

de 2-asser met draaischamel is gebouwd voor dagelijks professioneel gebruik. In overeenstemming met zijn grote laadruimte zorgen de versterkte dwarsbalken voor een veilig transport op de weg. Met slechts 655 mm laadhoogte brengt u uw lading moeiteloos op de trailer. In welke grootte wilt u hem het liefst hebben? Wij bieden laadbakken van 5,1 m tot 6,1 m lengte. Zijn nuttige lading van meer dan 2 ton is ook voldoende voor veeleisende transporttaken. Bovendien is deze HD 2 Asser zeer duurzaam dankzij het gegalvaniseerd chassis en de boordwanden die vervaardigd zijn uit geadoniseerd aluminium. Wat wilt u nog meer.

Humbaur
HD 3 asser

Humbaur HD 3 asser

Deze ziet er met zijn boordwanden met ge?loxeerde aluminiumprofielen aantrekkelijk uit en biedt u een reusachtige laadruimte. De hooglader met draaischamel rijdt veilig op drie rubberen veerassen en speciale banden, waardoor bovendien een lage laadhoogte wordt gewaarborgd. U kunt een laadbak van vijf tot acht meter lengte kiezen. De nuttige lading varieert van circa 2,3 tot 2,67 ton. U kunt uw lading bij het transport met acht tot tien solide sjorringen vastzetten. Met de kogelgelagerde stuurkrans is het zeer plezierig om in de drieasser te rijden en is het eenvoudig om deze te manoeuvreren.

Humbaur
HT-Plateauwagen

Humbaur HT-Plateauwagen

belaadt u uw aanhangwagen vaak met de hand? Wilt u hem graag langs alle vier zijden beladen? Er zijn genoeg redenen waarom u voor een lagere laadhoogte zou kiezen? Een oplossing zou onze leverbare oprit kunnen zijn, waarmee de HN door de lagere oprijhoek gemakkelijk en veilig berijdbaar is. De HT-hooglader ondersteunt u hierbij in ieder geval met zijn verlaagd chassis tot een laadhoogte van 610 mm. Wij hebben de HT-plateauwagen ontwikkeld voor vele jaren probleemloos gebruik. Waarbij de onderdelen van het frame en onderstel behandeld zijn in een gegalvaniseerd dompelbad tegen corrosie. De hoge kwaliteit wordt bewezen tijdens het dagelijks gebruik in de praktijk. In het grote aanbod aan diverse bakmaten vindt u beslist de hooglader die het best bij uw activiteiten past. Heeft u liever een laadhoogte van 700 mm of meer? Bekijkt u dan onze HT hooglader eens.